MANTRAHEALING

"HERINNER JE DE ZIEL DIE JE BENT"

~ Teacher

WAT IS EEN MANTRA, EN MANTRAHEALING ?

Een Mantra, en mantrahealing is een reeks woorden die gesproken of gezongen kunnen worden, en waarin altijd een bepaald ritme en intensiteit in te herkennen is. Een Mantra kan kort maar ook erg lang zijn, waarin bepaalde klanken veelvuldig worden herhaald. Veel mantra’s die wij kennen zijn oeroude en oorspronkelijke klanken uit het Sanskriet. Door de samensmelting van deze klanken ontstaan er melodieën en ritmes. Deze trilling wordt op spiritueel vlak waargenomen door anderen die verbonden zijn aan deze energetische trillingen. Zo houden mantra’s in zich een genezende werking vast doordat zij in het uitspreken een directe verbinding aangaan met de universele energie. Hieruit kunnen wij een oproep doen voor genezing, liefde, rust, kennis, wijsheid en kracht. Daarnaast staat ieder individueel woord voor een aantal betekenissen, die als mantra in haar geheel naar elkaar verwijzen en zo een soort verhaal of situatie vertellen.  De meest sterke mantra’s voor healing en andere doeleinde worden nog steeds goed bewaakt. Bijna geen enkele mantra wordt opgeschreven of in zijn volledigheid ingesproken of gezongen.

Mantrahealing

Het toepassen van mantra’s kan de intentie van een actie of proces bevorderen, doordat er een oproep wordt gedaan aan de ‘natuurlijke energie’ die hieraan verbonden is. Zo versterken zij je leven en kunnen voorafgaand of tijdens een activiteit of behandeling, toegepast worden om het resultaat te versterken. Shaman Connect gebruikt Mantra Healing tijdens de Vlindermassage, Lifeforce Treatment massage en tijdens een Nepalees Sjamanistische sessie.

Wat kun je bereiken met Mantrahealing ?

Energie die je inzet vanuit jezelf kan je helpen bij het verwezenlijken van gedachten of daden. Door positiviteit in te zetten kun je je beoogde materiële en non materiële doel dichter naar je toehalen. Je kunt jouw eigen energie ook gebruiken voor het oprichten van bijvoorbeeld Kundalini of voor ademhalingstechnieken. De energie kan zich ook buiten jou bevinden. Alles bezit zijn eigen energie. Een energie die geen definitieve vaste vorm heeft, of hier niet van afhankelijk is kan als entiteit geschouwd worden. Deze energie kan jou of iemand anders begeleiden of helpen in het uitvoeren van een verzoek van de mediator. Shaman connect heeft de expertise in huis om dit in goede banen te leiden, doordat wij het voorrecht hebben om te mogen studeren bij 2 Nepalese sjamanen: Laxman Raj Giri en Sadduh Ram Raj Giri.