shaman connect - etherische olie wintermix

Je eigen Wintermix

Iedereen heeft zijn eigen gedachten en gevoelens rond deze tijd van het jaar. Het is winter, koud, de feestmaand staat voor de deur. Niet iedereen heeft aan deze maand fijne herinneringen, of roepen een goed gevoel van nostalgie op. Onnodig aan te geven denk ik wat ik hiermee bedoel. Maar weet je dat je met de kracht van essentiële oliën jouw eigen wereld kan creëren. Jouw eigen wereld van geuren waarin je je thuis voelt. Die mooie herinneringen oproepen waar je blij van wordt. Waarin je troost kunt vinden zodat je je in jouw eigen wereld kan terugtrekken wanneer jij dat wilt. Daarom heeft All Senses een aantal geuren uitgekozen, met de omschrijving van hun werking, waarmee je een eigen wintermix kan maken. Een workshop voor jou en je familie. Erg leuk om te doen! Hieronder staan speciaal geselecteerde essentiële oliën om een wintermix te maken.

Klaar om te experimenteren?

Dennenolie:  Deze brengt een zuiverende, verwarmende en vriendelijke sfeer in huis. Het verfrist de omgeving van onvriendelijke en negatieve gedachten en zuivert de lucht van bacteriën en ziektekiemen.

Sinaasappelolie: In deze donkere dagen kunnen we wel een olie gebruiken die je een gevoel van vreugde geeft en je stemming verbetert. Het verdrijft sombere gevoelens en maakt problemen dragelijk.

Kaneelolie: Kaneel geeft warmte en bescherming bij innerlijke kou en heeft een versterkende werking op hart en geest.

Nootmuskaatolie: Een heerlijke warme, en kruidige olie. Heeft een ontspannend en verwarmend effect op je stemming. 

De bovenstaande geuren zijn natuurlijk optioneel, maar wel uitgekozen om een speciale wintermix te maken die bij jou past. Ontdek welke mix van geuren jij passend vindt of het meest aanspreekt. Dit kan voor iedereen anders zijn. Zo krijg je jouw eigen heerlijk geurende mix van etherische oliën die speciaal is samengesteld voor de koude wintermaanden.

Je kunt de mix verdampen in  een aromalampje, of een elektrische diffuser. Ook een heerlijk bad met jouw eigen wintermix doet wonderen. Vergeet de mix dan niet altijd eerst te vermengen met een dragerolie zoals bijvoorbeeld jojoba olie of amandelolie. Geniet van jouw eigen creatie. Het is tenslotte door jouzelf samengesteld met een reden….