Welke essentiële olie past bij jou?

Aromatische, natuurlijke oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest.  Het helpt harmonie tussen lichaam en geest te herstellen. Welke olie het beste bij jou past is mede afhankelijk van factoren uit je dagelijkse omgeving, zoals je werk, je nachtrust en hoe je je voelt.

Alle organen worden aangezet om hun werk te doen, en nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten. Een massage met de juiste essentiele olie geeft je nieuwe energie, waardoor je weer meer in balans raakt en je je vitaler gaat voelen.

Doe direct de test

Welke massageolie past het beste bij jou? Beantwoord de volgende drie vragen en ontdek direct welke olie bij jouw lichaam past.

En als je je gegevens achter laat, dan sturen we je een flesje massage-olie toe. Helemaal gratis!

Hoe is je nachtrust? onvoldoende matig goed
Heb je een drukke baan? nee redelijk ja
Zit je lekker in je vel? nee redelijk ja
Toon de beste keuze voor mij

De beste keuze voor jou is

Sinaasappel

Zoet, levendig, citrus. Luchtzuiverend, kalmerend. Sinaasappel is een van de zonnekoningen. Wat een heerlijke zoete en frisse geur. Sinaasappel brengt zon in uw huis! De olie heeft een grote waarde bij psychische en lichamelijke klachten. Sinaasappel werkt opmonterend en ontspannend en het is ook een effectieve luchtzuiveraar.

De beste keuze voor jou is

Lavendel

Zoet, kruidig en bloemig. Meest veelzijdige olie. Ontspannend en versterkend. Kan in een aromalampje gebruikt worden als rustgever en heeft ook slaapverbeterende kwaliteiten. Maar nooit te veel gebruiken want anders wordt de olie stimulerend in werking.

De beste keuze voor jou is

Bergamot

Frisse, zoete citrusgeur. Brengt de zon in huis, bij somberheid en op donkere dagen. Naast de heerlijke geur is kalmering een belangrijke eigenschap van bergamot, speciaal bij mensen met angst en onrust. Het verdampen van Bergamotolie werkt ontspannend en opwekkend.

De beste keuze voor jou is

Ho-hout

Geeft in een geurlampje een warme, fris-zoete roosachtige geur. In bad, gemengd met een badolie, is ho-hout verfrissend bij weinig energie, overwerktheid en nervositeit. Bij angst en emotionele problemen geeft de geur moed en geborgenheid.

De beste keuze voor jou is

Mandarijn

Fris en zoet, citrus. Opmonterend, brengt rust bij spanning. Mandarijn is de koudgeperste olie uit de schil van de vruchten met een kenmerkende geur: fris met een zoete ondertoon. De geur is onmiskenbaar en geliefd bij praktisch iedereen. Het is een geur die opmontert en vrolijk maakt. Vooral kinderen houden van de geur. Als slapeloosheid voortkomt uit spanning, is mandarijnenolie een prettig middel.
Ontvang een gratis proefpakket
Laat je gegevens achter en je ontvangt een proefpakket met deze essentiele olie in je brievenbus. Helemaal gratis! (maximaal 1 per huisadres)

Waar mogen we je gratis proefpakket heen sturen?

Ontspanning, loslaten en nieuwe energie

Een aroma-therapeutische vlindermassage door Shamanconnect zorgt voor een diepe ontspanning en brengt meer evenwicht in lichaam en geest. Alle organen worden aangezet om hun werk te doen. Deze massage nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten, zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe energie die dan weer vrijuit kan gaan stromen. Voor iedereen die het gevoel heeft vast te lopen, toe is aan vernieuwde energie, veel spanning heeft en zich ontspannen wil voelen.

Met speciaal voor jou geselecteerde natuurlijke, essentiële oliën verzorgt Frans Joosen jouw massage. Frans is sinds 2016 aroma-therapeut en werkt vanuit zijn praktijkruimte in Etten-Leur. Naast aromatherapeut is Frans sjamaan en maakt hij gebruik van mantra healing om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te activeren.

Boek een massage >

Contact

Shamanconnect

Klaroenring 226

4876 XV Etten-Leur

M: 06 13132132

Algemene gegevens

ASN Bank Rekeningnr. NL60 ASNB 0942 2707 89

BIC: ASNBNL21

Kvk te Breda onder nummer: 66966469