Vlindermassage

VLINDERMassage

Door de diverse massagetechnieken worden oude spanningen losgemaakt, waardoor er ruimte komt voor betere en diepere ontspanning. Hierdoor krijg je weer nieuwe energie en raak je weer meer in balans en je voelt je vitaler. Zo kan je beter omgaan met klachten als stress en spanningen. Aromatherapie massage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt. Bij deze massage gebruiken we aromatische, natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. Ze voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust. Aromatherapie massage zorgt voor totale ontspanning en draagt bij aan de balans van lichaam en geest.

Vlindermassage, ontspanning, loslaten en nieuwe energie

De vlindermassage is fases in combinatie met acht essentiële oliën die in vaste volgorde worden gebruikt, en waarbij er vier bewegingen/grepen steeds herhaald worden. Het patroon van masseren lijkt op de vorm van een vlinder, en wordt enkel op de rug toegepast. De vlindermassage is een eenvoudige, zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Het herhalende karakter waarbij er vier bewegingen/grepen steeds herhaald worden samen met de werking met de speciale toepassing van de essentiële oliën zorgen voor een evenwicht herstel van het interne systeem. Bovenal zorgt de aromatherapeutische vlindermassage voor een diepe ontspanning en brengt meer evenwicht in lichaam en geest. Alle organen worden aangezet om hun werk te doen. Deze massage nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten, zodat er weer ruimte ontstaat voor nieuwe energie die dan weer vrijuit kan gaan stromen. Voor iedereen die het gevoel heeft vast te lopen, toe is aan vernieuwde energie, veel spanning heeft en zich ontspannen wil voelen.

Deze behandeling bestaat uit acht terugkomende behandelfases waarin acht essentiële oliën worden ingezet om te komen tot: aarden, ontspannen, geborgenheid immuunsysteem ondersteuning, ontstekingsremmende werking (in+extern), lymfestroom stimulatie, verheldering en vrijer ademen.

In combinatie met het Nepalees Sjamanisme en Mantra Healing

Tijdens de sessie vlindermassage zal ik ook gebruik maken van mantra healing. Het opzeggen van oeroude mantra’s die mij zijn doorgegeven door mijn 2 Nepalese leraren Ram en Laxman Raj Giri. Hierdoor zal de vlindermassage nog subtieler en krachtiger gaan werken, en komt u in een diepere ontspanning, waardoor het zelf-genezend vermogen van lichaam en geest zal worden geactiveerd. Door deze massage kom je in een totale ontspanning, waardoor je weer nieuwe energie opdoet. Je raakt weer wat meer in balans en voelt je vitaler. Hierdoor kan je beter omgaan met klachten als stress en spanningen. Oude spanningen worden losgemaakt en er komt weer ruimte vrij voor nieuwe energie.

De prijs per sessie is * 45,- incl. en duurt ± 45 minuten

*Bovengenoemde prijs is ex BTW (21%) voor bedrijven, en incl. voor particulieren.