Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.2.131 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 entries.
Françoise en Daan Françoise en Daan uit Eindhoven schreef op februari 23, 2017 om 8:22 am:
Na een paar dagen buikpijnklachten samen naar Frans gereden voor een vlindermassage. Daan (16 jr)r zei na afloop: "Wat een heerlijke ontspannende massage, hier wil ik wel vaker naar toe!" "Wat een leuke man is die Frans mam". Voor mijzelf was het een ervaring rijker, welke ik in 'mijn hokje' lief zijn voor mezelf plaats. Naast lekkere ontspanning vond ik deze vorm van vlindermassage (dankzij de kundige uitleg van Frans, inzake de oliën en hun effect ervan) ook erg interessant en vooral een leuke ervaring. Tot ziens en kijk uit naar de op maat samengestelde druppels voor in mijn diffuser :-)))))
Admin-antwoord door: Frans
Iedere massage is ook voor mij weer een nieuwe ervaring. Dank je wel Francoise en Daan voor jullie vertrouwen.
Karin Steendijk Karin Steendijk uit Krabbedijke schreef op december 23, 2016 om 7:51 pm:
Vandaag een vlindermassage mogen ontvangen van Frans. Wat een heerlijk ontspannen massage is dit! Je merkt per olie verschil op je systeem en Frans begeleid de massage met mantra's, uitleg en een warm hart 💚
Admin-antwoord door: Frans
Dank je wel voor je mooie woorden Karin.
Saskia van Alphen Saskia van Alphen uit Raamsdonk schreef op maart 24, 2015 om 10:53 am:
Samen met mijn 9-jarige dochter ben ik afgelopen januari bij Frans geweest voor een healing sessie voor haar. Frans en ik delen de passie voor dit vak en volgen samen de cursus Sjamanisme. Als "collega" was ik erg benieuwd naar zijn werkwijze. De sessie van mijn dochter hebben zowel zij, als ikzelf, als zeer prettig, warm, deskundig, vertrouwd en zeer waardevol ervaren. Frans stelde mijn dochter, samen met zijn vrouw Angelique, eerst heel erg op haar gemak, gaf goede uitleg over wat er ging gebeuren en ging zeer rustig te werk. Lieve Frans en Angelique, nogmaals dank jullie wel hiervoor, jullie zijn fantastisch!!
Jeroen de Leeuw Jeroen de Leeuw uit Etten-Leur schreef op maart 22, 2015 om 5:06 pm:
Ik heb het geluk dat ik Frans leerde kennen als buurman en hem in de loop der jaren heb zien ontwikkelen tot sjamaan. Nu ben ik zelf vrij nuchter, maar door zijn enthousiasme over het sjamanisme kreeg ik meer interesse in dit onderwerp en wilde ik ook wel eens een sessie meemaken. Frans legde precies uit wat hij ging doen en op een kalme manier ging ik de meditatie in. De ervaring was geweldig! ik zag de energieën en voelde deze ook. Na meerdere sessies te hebben beleefd onder de deskundigheid van Frans, kan ik niet wachten tot de volgende keer. tot gauw Frans
Francoise Vermunt Francoise Vermunt uit Eindhoven schreef op maart 10, 2015 om 11:42 am:
Frans is voor mij een ontzettend integer persoon die verstand van zaken heeft. Als coach heeft Frans me met vraagstukken geholpen op een onverwachte maar doeltreffende wijze. Waardoor ik direct verder kon zonder verdere belemmeringen. Naast coaching heeft Frans ook veel kennis van natuurgeneeskunde en regelmatig vraag ik hem dan ook op dit vlak om advies.
Renate Kuppens Renate Kuppens uit Beusichem schreef op maart 3, 2015 om 10:53 am:
Tijdens mijn eerste meditatiesessie heeft Frans alles stap voor stap uitgelegd waardoor ik een veilig en vertrouwd gevoel kreeg. Het was een bijzondere ervaring waarin de energieen goed voelbaar waren. Het zal zeker niet bij die ene sessie blijven, ik kom graag terug! Thanks Frans, mijn wereld ga ik verbreden.
Angélique de Graaff Angélique de Graaff uit Haarlem schreef op februari 15, 2015 om 12:03 pm:
Toen Frans pas Sjamaan geworden was, advanced shaman - de Nepalese Sjamanen leiden op tot een hoog niveau - mocht ik een meditatie-sessie met hem doen. Het viel me toen al op hoe zorgvuldig Frans het sjamanisme bedreef. Geen hocus pocus. Verfijnde aansluiting op mijn behoefte. Een prachtige ervaring. Inmiddels is Frans een ervaren Sjamaan die ik iedereen als leidsman kan aanbevelen.